VOORBEREIDINGEN STRAATVOETBALTOERNOOI 2015!

VOORBEREIDINGEN STRAATVOETBALTOERNOOI 2015

De koudste maand van het jaar hebben we gelukkig achter de rug, de meteorologische “Lente” is begonnen en als de lente begint, begint het ook te kriebelen bij de organisatoren van het straatvoetbaltoernooi Santpoort.

Het toernooi van 2014 was een groot succes en dat geeft ons nog meer motivatie om er dit jaar minimaal weer zo’n  mooi evenement van te maken. De organisatie heeft haar eerste vergadering gehad en ook is er contact geweest met Rens Hagen, ons contactpersoon van de Harddraverijvereniging Santpoort en omstreken.

Sinds Stichting Straatvoetbal Santpoort dit prestigieuze toernooi organiseert, zijn we voortdurend bezig met verbeteringen. Verbeteringen in alle opzichten zoals: organisatorisch, media, logistiek,  sponsoren, consumpties, veiligheid etc. Wij zijn een jonge stichting en kunnen (lees: ‘Willen’) nog veel leren. Daarom zijn we uitgegaan van een aanloop tijd van 3 jaar om het straatvoetbaltoernooi Santpoort naar een ander level te brengen. De afgelopen 2 edities zijn al veel veranderingen doorgevoerd, maar nu blijkt dat ook daar nog steeds iets aan veranderd kan worden om het nog beter te maken.  

Waar we echter niets aan hoeven én willen veranderen is het concept van dit oud Hollandse straatvoetbaltoernooi. Dit concept stamt uit de vorige eeuw, maar staat nog steeds garant voor een dag vullend programma waar niet alleen de jeugd, maar ook ouders en opa’s en oma’s veel plezier aan beleven.

 De 34ste editie van het straatvoetbaltoernooi zal plaats vinden op maandag 3 augustus as tijdens het Dorpsfeest Santpoort 2015.