Club van 10

Club van 10 (Vrienden van Straatvoetbal Santpoort)

De club van 10 is een initiatief om het straatvoetbaltoernooi Santpoort wat extra financiële steun te bieden. Voor een relatief klein bedrag  (€ 10,-) helpt u het straatvoetbaltoernooi Santpoort om dit mooie evenement tijdens het dorpsfeest Santpoort te kunnen blijven organiseren en realiseren.

Staat u ook elk jaar langs de velden te genieten van het straatvoetbaltoernooi tijdens het dorpsfeest Santpoort? Bent u onder de indruk van wat onze organisatie doet voor de kinderen tijdens het toernooi? Kortom, draagt u Stichting Straatvoetbal Santpoort een warm hart toe? Steun dan onze organisatie en word lid van de ‘Club van 10’! Zoals de naam al aangeeft, bent u voor € 10,- vriend van het straatvoetbaltoernooi Santpoort.

Stichting Straatvoetbal Santpoort is u dan ook bijzonder dankbaar wanneer u ook dit jaar lid wordt van de Club van 10. Voor de één is dit een manier om de Stichting te sponsoren, voor de ander om te laten zien dat men het straatvoetbaltoernooi Santpoort een warm hart toedraagt. Een veelvoud van €10,- mag natuurlijk ook, dat geeft recht op meerdere plaatsen in de lijst!!

Schrijf u nu in en steun dit fantastische voetbalevenement.

U kunt na inschrijving de € 10,- over maken naar IBAN nummer: NL30RABO 0124.7237.64 Tnv.: St. Straatvoetbal SNTP. Ovv: uw volledige naam. Tegenprestatie: – Vermelding in het  programmaboekje van uw naam en woonplaats, in de lijst van Club van 10 leden, – Vermelding van uw (bedrijfs) naam en woonplaats op de website van het straatvoetbaltoernooi Santpoort

Meld u aan voor de Club van 10

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *