Vrijwilligers/Coaches gezocht voor het jubileum toernooi 2023.

STICHTING STRAATVOETBAL SANTPOORT IS OPZOEK NAAR
ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS,
DIE SAMEN MET ONS, DIT JAAR, WEER EEN MOOI TOERNOOI WILLEN NEERZETTEN.
BEN JIJ 18+, M/V EN JE HEBT ZIN OM MET JOUW GEMOTIVEERDE INZET EEN LEUKE SPORT &
SPEL DAG TE VERZORGEN VOOR ZO’N 175 KINDEREN. DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU EN
MISSCHIEN WEL NAAR EEN VRIEND, VRIENDIN, OOM OF TANTE VAN JOU, DIE DIT OOK WEL LEUK ZOU VINDEN.
WAT KAN JE VERWACHTEN ALS JE BIJ ONS IN HET TEAM KOMT?
OP DE EERSTE PLAATS; HET GEVOEL DAT WIJ SAMEN ER EEN MOOI TOERNOOI VAN WILLEN MAKEN.
DAT WIJ ALS TEAM VAN HET TOERNOOI EEN SUCCES MAKEN EN NIET ALS INDIVIDU!
JE ZAL JE GELIJK THUIS EN GEACCEPTEERD VOELEN IN HET TEAM. DUIDELIJKE AANWIJZINGEN EN
EEN GOED GEORGANISEERD DAG VULLEND PROGRAMMA. ETEN EN DRINKEN OVER DE HELE DAG.
EN VEEL MEER…..

STUUR JE GEGEVENS NAAR: info@straatvoetbalsantpoort.nl

In ‘het jaar van de vrijwilligers’, zoeken wij nog Vrijwilligers!

Dorpsfeest 2018 is, door het bestuur van de Harddraverij Vereniging, uitgeroepen tot ‘Het jaar van de vrijwilligers.’ Want wat zou er nou van het Dorpsfeest overblijven als alle vrijwilligers zouden gaan staken? Het antwoord is; Hélemaal niets.
Vrijwilliger zijn….. is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Is verbonden, maar niet gebonden. Is onbetaalbaar, maar niet te koop. Is positief denken, is positief doen. Met als enig doel; voor jezelf en de ander een goed gevoel.

Stichting Straatvoetbal Santpoort is ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste mensen, met genoeg energie die zich willen inzetten om er een mooi toernooi van te maken. We kunnen meerdere mensen, M/V gebruiken voor ons team.
Dus heb je maandag 30 juli 2018 vrij, wil je je graag verbinden aan ons team, ben je enthousiast en vol met energie  Klik dan snel hier en schrijf je in!!

Vrijwilligers gezocht!

Op maandag 31 juli 2017 trappen we alweer voor de 36e keer af
voor het Straatvoetbaltoernooi Santpoort tijdens het Dorpsfeest Santpoort.

Dit jaar kunnen we nog wel wat helpen de handen gebruiken.

We zijn opzoek naar vrijwilligers die ons team wil komen versterken!!
Ben je vrij op maandag 31 juli a.s. en heb je zin????

Klik dan snel hier en schrijf je in!!

2 categorieën vol!!

Nog enkele plekken bij de 6 t/m 8 jaar en onder de 6 jaar voor de pauze wedstrijd

Elk jaar is het voor ons weer een verrassing hoe het gaat lopen met de inschrijvingen. Valt de vakantie goed, of gaan er heel veel mensen op vakantie? Dit jaar blijkt het voor ons gunstig uit te pakken. Dit kunnen we opmaken uit het feit dat we al na 25 dagen, dat de inschrijving gestart is voor het 36 ste straatvoetbaltoernooi Santpoort, met 2 categorieën vol zitten! Voor de 9 t/m 11 en 11 t/m 13 jarige hebben we geen directe plek meer in het toernooi, de eerste 5 aanmeldingen moeten het doen met een plaatsje op de reservelijst. Het gebeurd vaak genoeg dat er vroegtijdig een spelertje uitvalt, omdat hij/zij toch nog op vakantie gaat, of een blessure oploopt voor het toernooi. Vandaar dat wij deze reservelijst hanteren.
Máár, het geeft geen zekerheid en of recht tot spelen. Als je op de reservelijst komt, dan krijg je hierover bericht en later zal je ook alle verdere info ontvangen voor en over het toernooi.

Voor 6 t/m 8 jarige hebben we nog wel een paar plekjes open om mee te doen aan dit unieke toernooi tijdens het Dorpsfeest Santpoort. Ook kunnen de aller kleinste worden opgegeven via deze site om mee te kunnen voetballen tijdens de pauzewedstrijd. Dit is altijd hilarisch om te zien en zo kunnen deze toekomstige straatvoetballertjes kennis maken met mooie evenement.  >>>Inschrijven<<<

Vrijwilligers gezocht.

Nieuwe/enthousiaste vrijwilligers gezocht!!

Stichting Straatvoetbal Santpoort is vanaf heden weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen versterken.
Ben jij vrij op maandag 31 juli a.s, ben je dol enthousiast, hou je van voetbal en spel (pré), kan je goed (een héle dag) met kinderen omgaan, heb je geen problemen om gestuurd te worden door de leiding, ben je tussen de 18 en 40 jaar??? Dan zijn wij misschien wel opzoek naar jou!
Meld je aan via het contact formulier op deze site en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

36 ste Straatvoetbaltoernooi Santpoort 2017


36 ste Straatvoetbaltoernooi Santpoort 2017

Sinds 9 mei 2017 zijn we officieel begonnen met de inschrijvingen voor het toernooi van 2017.
Nu nog geen maand verder, is de leeftijdscategorie 9 t/m 11 jaar al helemaal vol en voor de 11 t/m 13 jaar zijn er nog maar 2 plekken (vandaag 3-6-2017).
V
oor de kinderen van 6 t/m 8 jaar zijn er nog meerdere plekken, zo ook voor de aller kleinste, onder de 6 jaar, die kunnen ingeschreven worden voor de pauze wedstrijd.

35ste straatvoetbaltoernooi wordt gehouden op 1 augustus 2016

Hieronder staat oud(er) nieuws!!!!!

Het 35ste straatvoetbaltoernoooi  wordt gehouden op maandag 1 augustus 2016.

Stichting straatvoetbal Santpoort heeft haar eerste bijeenkomst gehad om het komende toernooi weer goed voor te bereiden. Het is alweer de 35ste keer dat dit mooie toernooi plaats zal vinden tijdens het dorpsfeest Santpoort. Het is en blijft een leuk evenement voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar.

VOORBEREIDINGEN STRAATVOETBALTOERNOOI 2015!

VOORBEREIDINGEN STRAATVOETBALTOERNOOI 2015

De koudste maand van het jaar hebben we gelukkig achter de rug, de meteorologische “Lente” is begonnen en als de lente begint, begint het ook te kriebelen bij de organisatoren van het straatvoetbaltoernooi Santpoort.

Het toernooi van 2014 was een groot succes en dat geeft ons nog meer motivatie om er dit jaar minimaal weer zo’n  mooi evenement van te maken. De organisatie heeft haar eerste vergadering gehad en ook is er contact geweest met Rens Hagen, ons contactpersoon van de Harddraverijvereniging Santpoort en omstreken.

Sinds Stichting Straatvoetbal Santpoort dit prestigieuze toernooi organiseert, zijn we voortdurend bezig met verbeteringen. Verbeteringen in alle opzichten zoals: organisatorisch, media, logistiek,  sponsoren, consumpties, veiligheid etc. Wij zijn een jonge stichting en kunnen (lees: ‘Willen’) nog veel leren. Daarom zijn we uitgegaan van een aanloop tijd van 3 jaar om het straatvoetbaltoernooi Santpoort naar een ander level te brengen. De afgelopen 2 edities zijn al veel veranderingen doorgevoerd, maar nu blijkt dat ook daar nog steeds iets aan veranderd kan worden om het nog beter te maken.  

Waar we echter niets aan hoeven én willen veranderen is het concept van dit oud Hollandse straatvoetbaltoernooi. Dit concept stamt uit de vorige eeuw, maar staat nog steeds garant voor een dag vullend programma waar niet alleen de jeugd, maar ook ouders en opa’s en oma’s veel plezier aan beleven.

 De 34ste editie van het straatvoetbaltoernooi zal plaats vinden op maandag 3 augustus as tijdens het Dorpsfeest Santpoort 2015.   

Het straatvoetbaltoernooi 2014 was groot succes!!

STRAATVOETBALTOERNOOI 2014

WAS EEN GROOOT SUCCES!!

 

Wij, als organisatie van het straatvoetbaltoernooi, kunnen wel zeggen dat deze “Mini WK editie” een ‘héél groot succes’ was in alle opzichten. Het evenemententerrein was voor het tweede achtereenvolgende jaar helemaal ‘AUTOVRIJ’, dat is nog nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis van het toernooi. Onze dank gaat onder meer uit naar Rens Hage van de Harddraverijvereniging Santpoort & omstreken, voor de prima samenwerking tussen de Harddraverijvereniging en Stichting Straatvoetbal Santpoort. Ook willen wij de jongens van het ‘Hekkenteam’ GROOTS bedanken voor hun inzet en punctualiteit op deze dag. Natuurlijk ook alle sponsoren bedankt die dit jaar weer hun steentje hebben bijgedragen aan het straatvoetbaltoernooi Santpoort.  En “Last but not least” willen wij alle vrijwilligers bedanken die zich wederom belangeloos hebben ingezet om al onze deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.
 
Wij hebben op de dag zelf  en na de prijs uitreiking heel  veel complimentje en bedankjes in ontvangt mogen nemen. Ook via mail en onze website kwamen talloze bedankjes en complimenten binnen.  Onze dank hier voor!
 
Volgend jaar vindt het straatvoetbaltoernooi plaat op MAANDAG 3 AUGUSTUS 2015.
Inschrijvingen gaan vanaf eind mei 2015 van start.
 
 
Graag tot 3 augustus 2015.