Stichting Straatvoetbal Santpoort steunt Kika

kikalogoStichting Straatvoetbal Santpoort ziet zichzelf als een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij organiseren jaarlijks het straatvoetbaltoernooi Santpoort, maar wij willen ons ook graag inzetten voor kinderen die het niet zo goed getroffen hebben. Stichting Straatvoetbal Santpoort gaat vanaf 2013 het inschrijfgeld van het straatvoetbaltoernooi doneren aan een organisatie en/of stichting die zich inzet voor zieke kinderen. Dit jaar is de keuze gevallen op Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).
KiKa zet zich in voor het vergroten van de overlevingskans van kinderen die worden getroffen door kanker. Tijdens het aankomende toernooi voetballen alle kinderen van het straatvoetbaltoernooi Santpoort 2013 voor kinderen met kanker, want Stichting Straatvoetbal Santpoort doneert dit jaar het inschrijfgeld van alle spelertjes aan KiKa. De organisatie van het straatvoetbaltoernooi Santpoort nodigt u ook van harte uit om tijdens het aankomende toernooi bij ons op de koffie te komen! Want naast de donatie van het inschrijfgeld, komt ook de opbrengst van elk kopje koffie die wij verkopen aan onze kantinekraam geheel ten goede aan KiKa. Stichting Straatvoetbal Santpoort wil middels deze sportieve ondersteuning haar steentje bij dragen om de ambitieuze doelstelling van stichting KiKa; “De overlevingskans van kinderen met kanker te vergroten naar 95% in 2025”, te helpen realiseren.
Misschien is dit een extra motivatie om je snel in te schrijven voor het straatvoetbaltoernooi Santpoort 2013 dat dit jaar gehouden wordt op maandag 29 juli tijdens het ‘Dorpsfeest Santpoort’. Jongens en meisjes van 6 t/m 13 jaar kunnen zich inschrijven via onze website: www.straatvoetbalsantpoort.nl. Op onze vernieuwde website vind je alle informatie. Ook kunnen de aller kleinste onder de 6 jaar via de website: www.straatvoetbalsantpoort.nl worden ingeschreven voor de pauzewedstrijd. Deze zal rond 12:00uur plaats vinden. Wacht niet te lang met inschrijven, want voor je het weet is er geen plek meer! Want vol = echt Vol!