2 categorieën vol!!

Nog enkele plekken bij de 6 t/m 8 jaar en onder de 6 jaar voor de pauze wedstrijd

Elk jaar is het voor ons weer een verrassing hoe het gaat lopen met de inschrijvingen. Valt de vakantie goed, of gaan er heel veel mensen op vakantie? Dit jaar blijkt het voor ons gunstig uit te pakken. Dit kunnen we opmaken uit het feit dat we al na 25 dagen, dat de inschrijving gestart is voor het 36 ste straatvoetbaltoernooi Santpoort, met 2 categorieën vol zitten! Voor de 9 t/m 11 en 11 t/m 13 jarige hebben we geen directe plek meer in het toernooi, de eerste 5 aanmeldingen moeten het doen met een plaatsje op de reservelijst. Het gebeurd vaak genoeg dat er vroegtijdig een spelertje uitvalt, omdat hij/zij toch nog op vakantie gaat, of een blessure oploopt voor het toernooi. Vandaar dat wij deze reservelijst hanteren.
Máár, het geeft geen zekerheid en of recht tot spelen. Als je op de reservelijst komt, dan krijg je hierover bericht en later zal je ook alle verdere info ontvangen voor en over het toernooi.

Voor 6 t/m 8 jarige hebben we nog wel een paar plekjes open om mee te doen aan dit unieke toernooi tijdens het Dorpsfeest Santpoort. Ook kunnen de aller kleinste worden opgegeven via deze site om mee te kunnen voetballen tijdens de pauzewedstrijd. Dit is altijd hilarisch om te zien en zo kunnen deze toekomstige straatvoetballertjes kennis maken met mooie evenement.  >>>Inschrijven<<<